Форми силіконові для випічки, шоколаду та євро десертів
- 238 ₴В наявності 1 од. Тільки оптом238
- 155 ₴Готово до відправки Тільки оптом718
- 150 ₴Немає в наявності Тільки оптом801+380 (97) 996-62-91
- +380 (93) 996-62-91Александр
- 44 ₴Немає в наявності Тільки оптом662+380 (97) 996-62-91
- +380 (93) 996-62-91Александр
Кондитерські, силіконові молди
Завдяки їм можна забути про муки під час лепетання. Тепер усі прикраси відразу отримуються гладкими, симетричними, і в цілому красивими. Потрібно зробити кілька елементів декору абсолютно однаковими? Перетворити прикраси для тортика в справжньому загляді? Так це справа декількох хвилин! Зробити фігурки ідеальними? Примірно такі думки відвідують кондитери, як професійних, так і любителів, що вирішили Купувати силіконові молди.Купити кондитерські, силіконові молди
Додамо, що працювати з такими формами дуже зручно. Вони мають багато переваг. Серед них:
- Широкий температурний діапазон використання.
- Відсутність запаху.
- Гибкість.
- Відсутність ризику розбити виріб.
- Відсутність будь-яких ознак деформації після використання.
- Різні форми.
- Довговічність і надійність.
Справедливості, щоб позначити, що працюючи з таким інструментом як Молди силіконові, Не можна використовувати ножі, ножиці та інші гострі предмети. Таким чином ви ризикуєте пошкодити силікон.
Незважаючи на те, що здається зовнішньою крихкістю, яка крихкість де Ви це взяли? Кондитерські молди не руйнуються в морозильній камері. Крім того, навіть після декількох разів використання форми не деформуються. Багатократне використання не впливає на зовнішній вигляд виробів.Молди для мастики Завдяки своїй тривалості й довір’ї до кондитерів. Зазвичай вироби є принаймні рік, а то й довше.
Хоч би як ви хотіли прикрасити тортик - квітами, фігурами людяків, цифрами або іншим шляхом - У будь-якому випадку вам варто замовити Сіліконові молди. Купити Їх стоїть тому, що за допомогою форм з силікону можна втілити найсміливіші фантазії кондитера. Завдяки різноманітності представлених форм простор для втілення ідей дуже широкий!
Перший крок - Впевніться в сухості формочки. У деяких випадках форму слід посипати крохмалом (не завжди). У деяких випадках роздрібні матеріали не потрібні.Потім масті наповнюють форму. Після цього її кладуть в морозильну камеру, маленькі фігурки виймають через 15-20 хвилин, при роботі з більш великими треба почекати трохи довше.
Якщо ви легко дістаєте фігурку з молдів для мастикиОтже, вона була в морозильній камері достатній термін. Якщо дістати її складно, значить, її знову варто помістити туди на деякий час.
Після того як ви витягли фігурку, почекайте близько двох годин: вона повинна обсохнути. У результаті ви отримуєте чудову фігурку, яка обов’язково стане гідною прикрасою кондитерського виробу!